OpenGeofiction

Mapping not reflected

Posted by ADB52 on 19 April 2020 in English (English)

My edits in Utterland for today (changesets 897622 and 897739) are not reflected on the map. CS 897622 was uploaded at 18.49 GMT today, and five hours later the edits still not visible. Does anyone know anything?

Update: issue resolved.

Comment from mattko on 19 April 2020 at 00:19

They're testing the map projections, updates aren't showing up for me either.

Hide this comment

Comment from austinhuang on 19 April 2020 at 00:29

My changesets #897511 (16:30 UTC Apr 18) and #897645 also not showing up in tiles nor osm3s so I doubt it's a "map projection" problem

Hide this comment

Comment from CharlieG on 19 April 2020 at 00:50

Tiles and osm3 are down temporarily. I wouldn't expect updates for at least another 24 hours

Hide this comment

Comment from austinhuang on 19 April 2020 at 03:36

Update: it seems like renderer and osm3s started working again at this moment

Hide this comment

Comment from Alessa on 19 April 2020 at 04:12

Yes, some of the most recent changes have started to render, but previous changes largely have not yet. It'll be some time, but the system will refresh and things will appear.

Hide this comment

Comment from ADB52 on 19 April 2020 at 07:42

Yes, so they have indeed. Thanks all.

Hide this comment

Comment from Geoc3ladus on 21 April 2020 at 00:18

I actually had the same thing happen with me, as my edits are currently taking longer than usual to render. I was wondering the same thing. Thanks for sharing!

Hide this comment

Leave a comment

Parsed with Markdown

  • Headings

    # Heading
    ## Subheading

  • Unordered list

    * First item
    * Second item

  • Ordered list

    1. First item
    2. Second item

  • Link

    [Text](URL)
  • Image

    ![Alt text](URL)

Login to leave a comment